Despre noi

Prima pagină » Despre noi

 

Dental Concept

DENTAL CONCEPT – situat în Suceava, pe str. Mihai Eminescu nr. 10 într-o zonă ușor accesibilă, este un  cabinet care își propune să furnizeze servicii stomatologice de calitate premium.

Scopul echipei noastre multidisciplinare este să ofere pacienților tratamente dentare individualizate, în condițiile unui standard ridicat de siguranță și de calitate.

Acest lucru înseamnă că, împreună, alegem soluția de tratament care se potrivește cel mai bine atât problemelor stomatologice pe care le aveți, cât și stării dumneavoastră de sănătate. Garantăm onestitatea noastră și recomandarea celei mai potrivite soluții de tratament, iar nu neapărat a celei mai scumpe! Pentru că facem totul din pasiune pentru stomatologie, anual, medicii noștrii participă la numeroase cursuri de formare profesională.

Activitatea noastră se desfășoară într-un cadru modern, dispunem de tehnologie de ultimă oră, iar materialele folosite sunt garantate și testate. Ne plac tehnicile minim invazive cât și soluțiile provizorii pentru a vă simți confortabil pe toată perioada  tratamentelor (care pot dura luni sau chiar ani). Facem tot  posibilul ca experiența dumneavoastră să fie cât mai placută.

 

Echipamente noi

✓  Fiziodispenser NSK

Fiziodispenserul este un dispozitiv care ne permite să încorporăm implanturile în os. Principalul său avantaj este că aproape fiecare parte a lui poate fi sterilizată, ceea ce împiedică răspândirea microbilor.

✓  Piezotom

Aparat folosit în chirurgia dentară, ce oferă precizie și siguranță fără a afecta țesutul moale, fără a necroza și fără a provoca un exces de temperatură asupra țesuturilor tăiate, datorită vibrațiilor cu ultrasunete și a controlului electronic.

✓  Scanner digital MEDIT i700

Scannerul MEDIT i700 realizează un mulaj digital care redă absolut toate detaliile relevante pentru pacient, fără ca medicul stomatolog să mai fie nevoit să realizeze mulajele din gips.

✓  Articulator ARTEX – Aman Girbach

Este un dispozitiv stomatologic care poate reproduce toate sau doar anumite mișcări ale mandibulei.

✓  Arc facial Aman Girbach

Arcul facial este utilizat în momentul în care se efectuaează o lucrare protetică, fixă sau mobilă, deoarece ocluzia unui pacient variază pe parcursul vieții.

Softul de programări ISTOMA

Softul de programări ISTOMA care oferă:
✓ trimiterea de remindere tip SMS pacientului cu o zi înainte de programare
✓ posibilitatea de a completa și de a semna fișa și acordul GDPR direct de pe telefon anterior programării pentru a nu mai completa în sala de așteptare ( va primi și pacientul fișa semnată)
✓ imprimanta de coduri de bare pentru instrumentarul steril (pentru verificarea sterilizării și a trasabilității)
Ținem pasul cu noile tehnologii, astfel încât laboratorul de tehnică dentară este acum la un click distanță. Noi trimitem acum scanarea în format digital care este foarte rapidă și se elimină disconfortul amprentării clasice; implicit, protocolul de lucru este mai predictibil.
TEONA Niga

TEONA Niga

Medic dentist, specialist ortodonție și ortopedie dentofacială